Top zes actiefilms om van te genieten op Netflix

//

Netflix is uitgegroeid tot een ga naar het streamen van Perron voor filmliefhebbers. Het Perron biedt een uitgebreide collectie films in verschillende klassen. Als je een fan bent van adrenalin-pompende actiefilms, heeft Netflix je gedekt. Hollywood heeft door de jaren heen miljoenen films geproduceerd en heeft het beste van actiefilms met alle stuntens en acties. Van hartstoppende stunts tot spannende achtervolgingssequenties, deze top zes actiefilms op Netflix houden je gegarandeerd op het puntje van je stoel.

“Extraction” (2020):

Met in de hoofdrol Chris Hemsworth, “Extraction” is een intens en gritty actie thriller die het verhaal volgt van Tyler Rake, een zwarte markt huurling belast met het redden van de ontvoerde zoon van een internationale misdaad heer. Met zijn adembenemende cinematografie en adembenemende actiescènes, levert deze film doorlopend spanning van begin tot eind. De actie begint vanaf de eerste scène in deze film met het gooien van dice. De krachtige prestatie van Hemsworth in combinatie met de vakkundig gechoreografeerde vechtscènes maken “Extraction” een moet kijken voor liefhebbers van actiefilms.

“The Old Guard” (2020):

Gebaseerd op het gelijknamige stripboek, brengt “The Old Guard” een groep onsterfelijke huurlingen samen onder leiding van Andy (Charlize Theron) terwijl ze vechten om de mensheid te beschermen. Deze film mengt naadloos hectische actie met tot nadenken stemmende thema’s over moraliteit en onsterfelijkheid. De actiescènes zijn goed uitgevoerd, en Theron’s portret van de strijdvaardige Andy voegt diepte toe aan de film. “The Old Guard” biedt een frisse kijk op het actiegenre, waardoor het een boeiend kijkstuk wordt.

“John Wick” (2014):

Met Keanu Reeves in de titelrol is “John Wick” een spannende actiefilm die de carrière van de geliefde actiester nieuw leven inblies. Na de dood van zijn hond en de diefstal van zijn auto, zint John Wick op wraak tegen de Russische maffia die hem onrecht heeft aangedaan. Met zijn stijlvolle visuals en zorgvuldig gechoreografeerde vechtscènes is “John Wick” een moderne actieklassieker. De charismatische prestatie van Reeves en de intens actiescènes van de film maken het een must voor liefhebbers van actiefilms.

“Mad Max: Fury Road (2015):

Geregisseerd door George Miller, “Mad Max: Fury Road” is een hoge octantie na-apocalyptische actiefilm die kijkers meeneemt op een wilde en meedogenloze rit. De film volgt Max Rockatansky (Tom Hardy) en Imperator Furiosa (Charlize Theron) terwijl ze proberen te ontsnappen aan de klauwen van een tirannieke heerser. Met zijn verbluffende praktische effecten, opwindende autoachtervolgingen en meeslepende wereldopbouw is “Mad Max: Fury Road” een visueel meesterwerk dat de grenzen van het actiefilmen verlegt.

“The Dark Knight” (2008):

Het meesterwerk van Christopher Nolan, “The Dark Knight”, overstijgt het superheldengenre en levert een intens en boeiende ervaring vol actie. Christian Bale herneemt zijn rol als Batman en de film introduceert de iconische schurk Joker, meesterlijk vertolkt door Heath Ledger. “The Dark Knight” toont Nolans kenmerkende mix van adembenemende actiescènes, psychologische diepgang en ingewikkelde verhalen. Het blijft een benchmark voor superheldenfilms en een boeiende kijkervaring voor liefhebbers van actiefilms.

“Mission: Impossible – Fallout” (2018):

Tom Cruise’s Ethan Hunt keert terug in “Mission: Impossible – Fallout,” de zesde aflevering in de actievolle franchise. Geregisseerd door Christopher McQuarrie, legt deze film de lat hoger voor spannende spionage en adembenemende stuntens. Met zijn ingewikkelde plot, opwindende decorstukken en Cruise’s inzet om zijn eigen doodsverachtende stuntens uit te voeren, is “Mission: Impossible – Fallout” een ware adrenalinekick. De film laat je raden tot het einde en bevestigt de franchise als een van de beste in het actiegenre. 

Conclusie:

Als het gaat om actiefilms, biedt Netflix een indrukwekkende een rij vormen die tegemoet komt aan fans van hoge octantie thrills. Van de intens en gruizige “Extraction” naar de visueel verbluffende “Mad Max: Fury Road,” deze top zes actiefilms zorgen voor een boeiende kijkervaring. Dus, pak wat popcorn, doe je gordel om en geniet van deze adrenalinegevulde avonturen vanuit je eigen huis.

Vorige

Top Must-See Films van de Afgelopen Jaren die je niet wilt missen!

Volgende

Het succesverhaal achter Belgische televisie: een reis van innovatie en diversiteit.

Laatste van Blog