Met deze tips kun je meer lijken of jouw favoriete acteur of actrice!

Veel mensen zien beroemdheden, zoals acteurs of actrices, als een voorbeeld. Het is dan ook best normaal om jezelf af te vragen hoe je meer op je favoriete acteur of actrice kunt lijken. Dit kan zijn omdat je het leuk vindt, maar ook voor een bepaalde rol. OF het nu gaat om een bepaalde haarstijl of de manier waarop iemand zich gedraagt, een beroemdheid kan inspirerend zijn. Je hoeft ook geen Hollywood budget te hebben om meer op je favoriete beroemdheid te lijken. Met deze simpele tips kun je jezelf transformeren tot een lookalike.

Hetzelfde kapsel krijgen doe je zo

Het haar van beroemdheden is vaak hetgeen wat zo opvallend is aan hen als persoon. Dus, om op je favoriete acteur of actrice te lijken, is het haar de eerste stap. Heeft jouw fave blond, grijs of wit haar? Dan weet je wat je te wachten staat: je haar laten blonderen. Wanneer je dit hebt gedaan, is het enorm belangrijk om je haar goed te verzorgen. Geblondeerd haar droogt namelijk enorm snel uit en dus is het belangrijk om het goed te verzorgen. Dit kun je het beste doen met de Kerastase blond absolu lijn, welke speciaal gemaakt is voor geblondeerd haar. Uiteraard doet haarstijl er ook toe. Kijk dus goed naar de haarstijl en probeer dit zo veel mogelijk na te bootsen, of ga naar een kapper waar je een foto kunt laten zien ter inspiratie.

Werk aan je houding

Nadat je je haar hebt geblondeerd en het goed onderhoudt met de producten van Beautyplaza, is het tijd om je meer te gedragen zoals je favoriete acteur. Niet alleen specifieke mimiek, maar ook je houding is erg belangrijk. Kijk dus goed naar hoe je favoriete ster zich op het scherm, op de rode loper of tijdens interviews gedraagt. Hierbij kun je letten op hun manier van lopen, hun lichaamstaal en hoe ze bepaalde emoties uitdrukken. Juist de subtiele dingen doen ertoe, dus let hier goed op. Verder moet je ook letten op de juiste manier van het gebruik van je stem en je intonatie.

Pas je garderobe aan

Als laatste zul je ook je garderobe moeten aanpassen. Kleding doet een hoop voor je uitstraling, wat dus ook geldt wanneer je meer op je favoriete ster wilt lijken. Je hoeft natuurlijk geen outfit exact na te maken, maar je kunt wel kijken naar de algemene uitstraling en daar je eigen draai aangeven. Met deze simpele tips lijk je straks op je favoriet!

Vorige

Maak een filmavond samen spannender!

Laatste van Blog