Abonneren in 2017

Hartelijk dank voor uw interesse in ons filmmagazine.

Jaarabonnement

€65 (€75 voor het buitenland) voor 10 nummers van 56 pagina’s, waarin we de interessantste filmactualiteit behandelen, met een sterke focus op thematiek en inhoud. We houden ook de band met het verleden in stand, door themastukken, portretten of cultklassiekers te publiceren. Elke maand maakt u kans op dvd’s en filmtickets. Filmmagie organiseert ook zeer regelmatig een avant-première of première, waarop onze abonnees worden uitgenodigd. Om iedereen de kans te bieden hier naartoe te gaan, doen we deze in verschillende steden van Vlaanderen.

Abonnement voor studenten

Omdat we studenten met een grote interesse voor film graag ondersteunen, bieden we hen een jaarabonnement van €50 aan. Aangezien de nummers apart €7 euro kosten, is dit een voordeel van €20.

Uw abonnement gaat in vanaf de betaling van €65 door overschrijving op het bankrekeningnummer BE35 4350 3047 3137 (BIC: KREDBEBB) van Filmmagie vzw, 1030 Brussel.

Opgelet, het formulier hiernaast invullen is niet voldoende om uw abonnement te laten ingaan. Hiervoor wachten we op de betaling.

Als wenst een volledige jaargang te hebben, moeten we voor de nazending €4 extra aanrekenen. Het bedrag van uw jaarabonnement bedraagt dan €69 in plaats van €65.

onomatopee