Abonneren

Welkom in onze webshop, de makkelijkste weg naar exclusief voer voor uw filmpassie. Maandelijks bundelen wij een waaier aan verfrissende visies op film en serie van een twintigtal auteurs met uiteenlopende achtergronden. In diepgravende interviews laten we ook makers zelf aan het woord.

Je betaalt 65 euro (75 euro voor het buitenland) voor een jaargang van tien nummers. De behandelde inhoud, met een sterke focus op thematiek en analyse, staat los van commerciële belangen. Daarbij besteden we ook aandacht aan de 'kleine' film en festivalfilms. In de rubriek 'Huisbios', met themastukken, portretten en besprekingen van dvd's, blu-rays en VoD, komen vergeten parels en klassiekers aan bod. Abonnees maken iedere maand kans op gratis films die de redactie zorgvuldig selecteert, dit in de vorm van bioscooptickets of dvd-exemplaren. Alle abonnees zijn welkom op de maandelijks georganiseerde premières in verschillende Vlaamse steden.

Wanneer u met de knop rechts op deze pagina het abonnement aanschaft, kan u zelf kiezen voor een jaar Filmmagie of een doorlopend abonnement via domiciliëring. U ontvangt het nummer van de huidige maand indien u abonneert voor de 20ste van die maand. Indien u na de 20ste abonneert, is het eerste tijdschrift dat u ontvangt dat van de volgende maand.

Actie! 
Teken voor een abonnement en haal naast een jaar aan piekfijne filmanalyse ook een gratis maandabonnement op CineMember in huis. CineMember biedt (een beetje) soelaas voor de korte vertoningsperiodes van arthousefilms in de bioscopen door ze aan te bieden via VoD. Naast een onbeperkte abonneeformule met titels als The House that Jack Built en Shoplifters, bieden ze per stuk films aan die pas uit de zaal zijn (denk: Pájaros de Verano, The Wild Pear Tree, Sunset). Ontdek hier hun aanbod en kijk een maand gratis door te abonneren op Filmmagie! Geldig tot 31 oktober. 

Student of lid van Acteur.be?
Dan abonneer je aan 50 euro, een voordeel van 20 euro tegenover de winkelprijs! (In de webshop dudien leden van Acteur.be het studentenabonnement aan)

Vragen?
Bel naar 03 302 48 85 of mail naar info@filmmagie.be.

Abonnementen

Jaarabonnement België 65,00 €
Jaarabonnement Nederland 75,00 €
Jaarabonnement student België 50,00 €
Jaarabonnement student Nederland 60,00 €