Abonneren

Hartelijk dank voor uw interesse in ons maandelijkse filmmagazine. Hieronder vindt u alle informatie over een voordelig jaarabonnement. Als u nog vragen heeft, kan u daarvoor steeds terecht op het nummer 02 546 08 10 of het e-mailadres [email protected].

Jaarabonnement

€65 (€75 voor het buitenland) voor 10 nummers van 56 pagina’s, waarin we de interessantste filmactualiteit behandelen, met een sterke focus op vorm, thematiek en inhoud. We houden ook de band met het verleden in stand, door themastukken, portretten en inspirerende besprekingen van dvd's en blu-rays te publiceren. Elke maand maakt u kans op dvd’s en filmtickets. Filmmagie organiseert ook regelmatig een avant-première waarop onze abonnees worden uitgenodigd. Om iedereen de kans te bieden die bij te wonen, doen we de avant-premières in verschillende steden van Vlaanderen.

Wanneer u intekent op het abonnement ontvangt u Filmmagie vanaf de eerstvolgende maand. Het abonnement loopt vanzelf af na een jaar.

Abonnement voor studenten

Omdat we studenten met een grote interesse voor film graag ondersteunen, bieden we hen een jaarabonnement aan. Aangezien de nummers apart 7 euro kosten, is dit een voordeel van 20 euro!

Abonnementen

Jaarabonnement België 65,00 €
Jaarabonnement Nederland 75,00 €
Jaarabonnement student België 50,00 €
Jaarabonnement student Nederland 60,00 €
onomatopee