Abonneren

Welkom in de webshop van Filmmagie, de snelste weg naar exclusief leesvoer voor je filmpassie. Maandelijks bundelen we een waaier aan verfrissende visies op film en serie van een twintigtal auteurs met uiteenlopende achtergronden. In diepgravende interviews laten we ook makers zelf aan het woord.

Je betaalt 65 euro (75 euro voor het buitenland) voor een jaargang van tien nummers. De behandelde inhoud, met een sterke focus op thematiek en analyse, staat los van commerciële belangen. Daarbij besteden we ook aandacht aan kleine producties en festivalfilms. In de rubriek 'Huisbios', met themastukken, portretten en besprekingen van dvd's, blu-rays en VoD, komen vergeten parels en klassiekers aan bod. Abonnees maken iedere maand kans op gratis films die de redactie zorgvuldig selecteert, dit in de vorm van bioscooptickets of dvd-exemplaren. Alle abonnees zijn welkom op de maandelijks georganiseerde premières in verschillende Vlaamse steden.

Hoewel printuitgaves onder druk staan, kozen we er resoluut voor om 2020 in te gaan in een nieuwe uitgave, met dikker papier en gebonden rug. Om te lezen, te voelen en te bekijken.

Je kiest zelf of je abonneert voor een jaar of een doorlopend abonnement aangaat.

Geschenkabonnement
Teken voor een geschenkabonnement en geef een vriend/vriendin een jaar filmpassie cadeau voor 50 euro! Stort dat bedrag op BE4350 3047 3137 met in de mededeling het adres van je vriend/vriendin. Via de webshop selecteer je "studententarief". Deze actie geldt indien je zelf al een abonnement hebt.

Student of lid van Acteur.be?
Dan abonneer je aan 50 euro, een voordeel van 20 euro tegenover de winkelprijs! (In de webshop dudien leden van Acteur.be het studentenabonnement aan)

Vragen?
Bel naar 03 302 48 85 of mail naar info@filmmagie.be.

Abonnementen

Jaarabonnement België 65,00 €
Jaarabonnement Nederland 75,00 €
Jaarabonnement student België 50,00 €
Jaarabonnement student Nederland 60,00 €
onomatopee