Abonneren

Hartelijk dank voor uw interesse in ons maandelijkse filmmagazine. Hieronder vindt u alle informatie over een voordelig jaarabonnement. Als u nog vragen heeft, kan u daarvoor steeds terecht op het nummer 02 546 08 10 of het e-mailadres [email protected].

Jaarabonnement

U betaalt €65 (€75 voor het buitenland) voor een jaargang (10 nummers van 56 pagina’s), waarin we de interessantste filmactualiteit behandelen met een sterke focus op thematiek en inhoud. We houden ook de band met het verleden in stand door themastukken, portretten en inspirerende besprekingen van dvd's en blu-rays te publiceren. Elke maand maakt u bovendien kans op dvd’s en filmtickets. Filmmagie organiseert ook regelmatig avant-premières waarop onze abonnees worden uitgenodigd. Om iedereen de kans te bieden die bij te wonen, doen we de avant-premières in verschillende steden van Vlaanderen.

Wanneer u intekent op het abonnement ontvangt u Filmmagie vanaf de eerstvolgende maand. Moest u toch de voorkeur hebben voor een volledige jaargang in 2018, horen we dat graag van u met een mailtje naar [email protected]Het abonnement loopt vanzelf af na een jaar.

Abonnement voor studenten

Omdat we studenten met een grote interesse voor film graag ondersteunen, hebben we voor hen een voordelig jaarabonnement voor €50. Aangezien elk nummers apart 7 euro kost, is dit een voordeel van 20 euro!

Abonnementen

Jaarabonnement België 65,00 €
Jaarabonnement Nederland 75,00 €
Jaarabonnement student België 50,00 €
Jaarabonnement student Nederland 60,00 €
onomatopee